Lyxiga kryssningar

Ögonblicket du kliver on bord på ett lyxigt kryssfartyg står en värdinna vid din sida och erbjuder dig ett glas champagne. Medan du avnjuter ditt glas champagne kommer en uppassare flytta dina resväskor från lobbyn till ditt lyxiga krypin som kommer att vara ditt hem under de kommande dagarna. Du packar upp dina väskor – förmodligen in i en walk-in closet – innan du lämnar din suite för att få en känsla av skeppet. Medan du promenerar längst däck kommer vänliga besättningsmedlemmar att ge dig ett personligt välkomnande… till namn. Hur är det möjligt? Du klev precis on bord!

Personlig service

Personlig service
Personlig service

Förstklassiga kryssningsfartyg erbjuder ofta en personlig touch på allt de erbjuder. Men självklart också lyxiga rum, förstklassig mat, de finaste vinerna och enorma underhållningsmöjligheter. Det finns nästan lika mycket personal som det finns gäster – allt för att göra din vistelse under lyxkryssningen så minnesvärd och komfortable som möjlig. Med det i åtanke tror du kanske att det duger med vilket gammalt lyxfartyg som helst, men det är inte helt sant. Precis som vi människor är unika på våra olika sätt, är även lyxfartyg det – där beroende på vilket du väljer kommer att passa din personlighet och dina preferenser mer än andra. Färjor som Seadream kanske inte erbjuder de största hytterna, men då skeppen är mindre i storlek kan de besöka hamnar som större fartyg inte får plats i.

Crystal Serenity:

Crystal Serenity erbjuder ett förstklassigt program där välkända författare, politiker, och andra experter och profiler ofta besöker. Antingen för att själva åka på semester, eller för att ge gästföreläsningar under någon av de många turerna fartyget åker på. Fartyget erbjuder också det absolut bästa när det kommer till underhållning. Om du älskar att lyssna på musik, eller titta på en bra show, har du hamnat helt rätt. Var du än är i fartyget så kommer du att ha möjlighet att se olika artister och underhållare. Vare sig du vill lyssna på jazz, opera eller pop-toner finns det något för dig. Efter middagen kan du bege dig till Pulse Disco där du dansar och sjunger in kvällen med Karaoke. Men det finns även finare tillställningar för dig som till exempel vill dansa vals. Det finns även fantastiska möjligheter att se på teater där Broadway-liknande produktioner visas upp varje vecka. Och för dig som gillar att sätta lite spänning på tillvaron finns det ett av de största casinona i världen på skeppet.

Restauranger

On bord Crystal Serenity finns det flera olika restauranger och barer för dig. Den förstklassiga restaurangen Crystal Dining Room är en elegant men komfortabel restaurang som är öppen för frukost, lunch och middag. De två delikatessrestaurangerna Silk Road som serverar Sushi och asiatisk mat, och Prego. Huvudkocken Nobu Matsushia gör ständigt nya maträtter för att fortsätta att imponera på alla de besökarna som varje år reser med Crystal Serenity. Det här är en upplevelse du inte vill missa och har du möjlighet att åka med den här lyxkryssningen en gång i ditt liv bör du verkligen ta tillfället i akt och resa iväg.